Købsvilkår

Priser og betaling

Alle priser i TENA Butikken er i danske kroner inkl. 25 % moms. Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, som er uden for vores indflydelse (dvs. prisændringer på varen, nye pris- og afgiftslove, porto og transportstigninger, omkostningsstigninger osv.) Vi tager også forbehold for trykfejl.

Varen leveres direkte til døren af PostNord. Hvis du køber for over 500,- inkl. moms, betaler vi dit fragtgebyr. Hvis du køber for under 500,- inkl. moms, betaler du et fragtgebyr på 60 kroner pr. ordre.

På din ordrebekræftelse kan du se, hvornår varen bliver sendt fra vores lager. Dertil skal du selv lægge den tid, det normalt tager PostNord at bringe varen ud.

Vi leverer ikke til postbox og vi leverer kun i Danmark
Vi kan desværre ikke levere varer fra TENA Butikken til postbox eller til udlandet. Men bor du i EU kan du godt handle i TENA Butikken, og vi vil så levere til en adresse i DK bestemt af dig, det kunne fx være til en ven eller en feriebolig, blot adressen er i Danmark.

Betaling
Du kan betale med Dankort eller Visa/Dankort over en krypteret sikker forbindelse direkte fra dig til DIBS.

Når du bestiller varen med kreditkort, bliver du bedt om at indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og dets kontrolcifre. Det er gratis at benytte betalingskort, da vi betaler alle gebyrer. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varerne er afsendt fra lageret. Alle oplysninger om kortnummer og udløbsdato beskyttes, hvilket betyder, at informationen krypteres mellem din internetbrowser og internetserveren, så andre ikke kan få adgang til dem. Det er udelukkende DIBS, der modtager kortnummer, udløbsdato eller checkciffer, og ikke Essity. Så vi kan derfor ikke senere gøre brug af det.

Kvittering
Som det sidste trin i indkøbsprocessen i TENAbutikken får du en kvittering, som vi anbefaler, at du udskriver, gemmer eller sender dig selv som e-mail. Med forsendelsen vedlægges nemlig en følgeseddel som du skal bruge, hvis du eventuelt skal klage over varen eller have den ombyttet. Følgesedlen er også dit bevis på reklamationsretten.

Privatlivspolitik
Essity tager persondatasikkerhed alvorligt og du kan læse mere om vores privatlivspolitik under juridiske oplysninger.

Spørgsmål
Du er altid velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 9–15 på telefon 48 16 82 10. Det er en god ide at have dit eventuelle ordrenummer parat, hvis du ringer til os - så kan vi meget hurtigere finde frem til din ordre.

Du er også velkommen til at skrive eller e-maile til os. Også i den forbindelse vil vi bede dig om at oplyse det eventuelle ordrenummer på din varebestilling samt huske at oplyse os om dit navn og adresse.

Essity Denmark A/S
Health and Medical Solutions
Gydevang 33
3450 Allerød
Telefon: 48 16 82 20

E-mail: tena.kundeservice@essity.com

CVR-nr. 20638613

Returnering og reklamation
Læs mere om vores returneringsbetingelser og din reklamationsret her